TOTAALKOSMETIEK  
                               voor 'body and mind'


Laat uw huid leven!

Vaak komt de conditie van de huid overeen met de conditie van lichaam en geest. De huid is ons grootste orgaan en heeft veel functies en beschermd ons tegen allerlei invloeden van buitenaf. Als schoonheidsspecialist kan ik een wezenlijke bijdrage leveren aan uw conditie. Het prettige van Totaalkosmetiek is, dat de behandelingen veel verder reiken dan alleen de buitenkant. De westerse kennis van verzorging wordt namelijk gecombineerd met diverse alternatieve methodes waarbij Levensenergie, Balans en Gezondheid centraal staan.


Intake

Vooraf aan de behandeling vindt een korte intake plaats. De behandeling en producten worden afgestemd op uw huidconditie en uw wensen.


Een schone basis

Elke gezichtsbehandeling begint met een reiniging en een dieptereiniging. Dit is een mooie start omdat op een schone huid alle actieve bestanddelen van planten, kruiden, crèmes en dergelijke optimaal op uw huid kunnen inwerken. Door middel van peeling / lysing wordt de huid ontdaan van dode huidcellen waardoor de vorming van nieuwe huidcellen worden gestimuleerd. Ook de vapozone of stoom zorgt ervoor dat de vochtbalans van de opperhuid wordt hersteld. Speciale pakkingen / maskers zorgen voor de dieptereiniging van de huid. Eventuele onzuiverheden zoals mee-eters en gerstekorrels worden verwijderd.


De massage

De verschillende massagevormen tijdens de behandeling worden toegepast hebben ook een belangrijke sleutelfunctie om de huidconditie en lichaamsfunctie gunstig te beïnvloeden. Naast de klassieke massage wordt ook gebruikt gemaakt van shiatsu, shiatsu-kosmetiek, polariteitsmassage en reflexzonemassage en hotstones.  Vooral tijdens de massage komen de helende werking van essentiële oliën goed tot uiting.

Bij veel behandelingen worden naast het gezicht en decolleté wordt ook aandacht besteed aan de massage van hoofdhuid, rug, nek, schouders, armen, hand, oor en voetreflexzones.


Extra aanvullingen

Elke behandeling kan worden aangevuld met bijvoorbeeld het verven van wimpers en/of wenkbrauwen. Ook de combinatie van bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling met een pedicure behandeling is mogelijk.

Bij een gezichtsbehandeling van 60 minuten of meer zijn wenkbrauw epileren en harsen van bovenlip en/of kin inclusief.


De 'Opmaat'  behandeling

Bij een 'Opmaat' behandeling kunt u zelf een behandeling samenstellen, precies waar u op dat moment behoefte aan heeft. Uiteraard wordt de 'Opmaat' behandeling afgestemd op uw persoonlijke conditie.

Reguliere behandelingen zijn ook prima te combineren met alternatieve behandelmethodes (kijk op pagina Totaalkosmetiek) Ik geef u raad met het samenstellen ervan.

                        BEHANDELPROGRAMMA'S


Opmaat behandeling

U stelt zelf, in overleg een behandelprogramma samen. Diverse behandelprogramma's kunnen goed gecombineerd worden. Bijvoorbeeld een klassieke gezichtsbehandeling met klankschalen. Een rugmassage met cupping met een voetreflexmassage. Een nek- hoofd- en rugmassage met fonoforese. 

Of onderga een Totaalkosmetiek - basis behandeling die geïnspireerd is op Ayurvedische principes. 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden. 

Tijdsduur: 30 tot 120 minuten

 

 

Totaalkosmetiek - basis

Reiniging - dieptereiniging - wenkbrauw epileren - indien nodig harsen bovenlip en/of kin -  oogcontourmaster - pakking/masker - massage - voetreflexzonemassage - hotstones.

Tijdsduur circa: 90 minuten


Totaalkosmetiek - plus

Deze behandeling is zeer geschikt voor diegene die nog meer resultaat en diepgang wensen. Bovengenoemde behandeling wordt uitgebreid met een rugmassage. 

Tijdsduur circa: 120 minuten


Herenbehandeling

Steeds meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Gelijk hebben ze, want een verzorgde en gezonde huid is beslist niet voorbehouden aan vrouwen.

Reiniging - dieptereiniging - oogcontourmasker - masker/pakking - massage - voetreflexzonnemassage - rugmassage - hotstones.

Tijdsduur circa: 100 minuten


Anti - stress behandeling

Dit is een 'wellness' behandeling. Druk en jachtig zijn betekent  'geïrriteerd' zijn en vaak nek -rug - schouderpijn hebben. Maar ook een oneffen vale of een geïrriteerde huid zijn typische signalen van stress. Deze anti- stressbehandeling zorgt weer dat de huid gaat stralen en het lichaam nieuwe vitaliteit krijgt.

Reiniging - dieptereiniging - oogcontourmasker - masker/pakking - massage - voetreflexzonnemassage - rugmassage - hotstones.

Tijdsduur circa: 120 minuten.


Polariteitsmassage

Polariteismassage is een holistische massage waarbij gewerkt wordt op fysiek- en energetisch niveau. Polariteitsmassage werkt vanuit het idee dat de energie in het lichaam wilt bewegen én stromen. Polariteitsmassage is een totale lichaamsmassage waarbij gespannen weefsel wordt losgemaakt en de energiestroom op gang wordt gebracht. Door de polariteitsmassage ontstaat op alle niveau's een diepe helende ontspanning.

Tijdsduur circa: 90 minuten


Rug - nek- en hoofdmassage

Een stevige maar ook een ontspannen massage die zorgt voor nieuwe vitaliteit.

Tijdsduur circa: 30 minuten

Tijdsduur circa: 45 minuten


Harsen

De harsmethode wordt gebruikt zowel voor het gezicht als op andere delen van het lichaam zoals op de benen. De hars wordt warm opgebracht en direct weer verwijderd met de ongewenste haartjes.  Bij het harsen heeft u geen last van stugge na-groei, omdat de haartjes tot en met de haarwortel worden verwijderd.

Harsen bovenlip en kin

Harsen onderbenen en/of bovenbenen

Harsen bikinilijn

Harsen oksels


Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen is een effectieve methode om lichte haartjes donker te maken. Door het verven wordt uw 'oogopslag' sprekend. Gemakkelijk voor de vakantie wanneer u de mascara en wenkbrauwpotlood  thuis wilt laten.


Huid-oneffenheden

Huid-oneffenheden zoals platte wratjes, steelwratjes, spincouperose, bloedblaasjes (rode vlekjes op de romp) en andere kleine goedaardige huidafwijkingen kunnen worden verwijderd. De behandeling wordt zorgvuldig door middel van coagulatie uitgevoerd.

Per 10 minuten


Wenkbrauw epileren

Door de wenkbrauwen in een goede vorm te brengen kan het extra aandacht naar je ogen brengen. Mooie wenkbrauwen geeft het gezicht een open uitdrukking.
 

 
E-mailen
Bellen
Info